Zdravá strava

Velký průvodce „éček“ v potravinách (1. díl)

Kateřina Pavelková·Aktualizace: , Publikováno: 31. 8. 2020 · 3 minuty čtení

Existuje přes 3 800 aditiv v potravinách. Mohou zvýrazňovat barvu, chuť nebo zlepšit trvanlivost. Často jsou ovšem zdraví škodlivé a měli byste se takovým potravinám vyhnout. Připravili jsme pro vás velký průvodce těchto přidaných látek. Tak pojďme se v nich vyznat!

Nejlepší články e-mailem

Jednou za měsíc vám pošleme nejlepší články a produkty, které vám pomůžou být lepší!

Záleží nám na ochraně vašich dat.
Přečtěte si naše Zásady ochrany osobních údajů.

Další zajímavé články

Vegan: Být, či nebýt?

·11 minut čtení

Chlorofyl: Prospěšné vlastnosti tohoto přírodního barviva

·4 minuty čtení

Nepodceňujte pitný režim během léta!

·3 minuty čtení

Nejnovější články

Asistovaná reprodukce: Když se nedaří otěhotnět

·4 minuty čtení

Jak zvládat stres? Praktické rady a online kurz

·9 minut čtení

Recenze: Ostropestřec od Herbavia.cz

·5 minut čtení

Líbil se vám článek?

Nejlepší obsah e-mailem

Dostávejte tipy na nejlepší články a produkty e-mailem.

Záleží nám na ochraně vašich dat.
Přečtěte si naše Zásady ochrany osobních údajů.