Zdravá strava

Chlorofyl: Prospěšné vlastnosti tohoto přírodního barviva

Anna Mrázková··4 minuty čtení

Chlorofyl – biomolekula, bez které by nebyl možný život na Zemi – alespoň ne v takové podobě, jako jej známe. Podívejme se na jeho účinky na lidské zdraví.

Anna Mrázková

Anna Mrázková

Ahoj všem, kdo chtějí být lepší! Jmenuji se Anička a řídím se pravidlem, že životní štěstí je otázkou osobního rozhodnutí. Pohodový život ale nepadá z čistého nebe, je mu třeba jít naproti – zdravou stravou, pravidelným pohybem na čerstvém vzduchu, dostatkem spánku a udržováním kvalitních mezilidských vztahů. Neodkládejte své „lepší Já“ na zítra, začněte již dnes! Poradím vám, jak na to.

Nejlepší články e-mailem

Jednou za měsíc vám pošleme nejlepší články a produkty, které vám pomůžou být lepší!

Záleží nám na ochraně vašich dat.
Přečtěte si naše Zásady ochrany osobních údajů.

Další zajímavé články

Na jakém oleji je nejzdravější smažit?

·4 minuty čtení

Velký průvodce "éček" v potravinách (2.díl)

·3 minuty čtení

Potraviny pro snížení hladiny cholesterolu

·4 minuty čtení

Nejnovější články

Dieta: Počítání kalorií není řešením!

·7 minut čtení

Emoční zdraví: Účinné tipy, jak jej zlepšit

·5 minut čtení

Jakým způsobem zlepšuje cvičení vaši psychickou pohodu?

·4 minuty čtení

Líbil se vám článek?

Nejlepší obsah e-mailem

Dostávejte tipy na nejlepší články a produkty e-mailem.

Záleží nám na ochraně vašich dat.
Přečtěte si naše Zásady ochrany osobních údajů.