Zdravá strava

Velký průvodce „éček“ v potravinách (2.díl)

Kateřina Pavelková·Aktualizace: , Publikováno: 2. 9. 2020 · 3 minuty čtení

Existuje přes 3 800 aditiv v potravinách. Mohou zvýrazňovat barvu, chuť nebo zlepšit trvanlivost. Často jsou ovšem zdraví škodlivé a měli byste se takovým potravinám vyhnout. Připravili jsme pro vás velký průvodce těchto přidaných látek. Tak pojďme se v nich vyznat!

Nejlepší články e-mailem

Jednou za měsíc vám pošleme nejlepší články a produkty, které vám pomůžou být lepší!

Záleží nám na ochraně vašich dat.
Přečtěte si naše Zásady ochrany osobních údajů.

Další zajímavé články

Chlorofyl: Prospěšné vlastnosti tohoto přírodního barviva

·4 minuty čtení

Jak se zbavit závislosti na kávě: 4 účinné tipy

·4 minuty čtení

Špatné stravovací návyky: tipy jak je prolomit

·5 minut čtení

Vegan: Být, či nebýt?

·11 minut čtení

Nejnovější články

Co je to Generace Z?

·3 minuty čtení

Co je to zelené světlo?

·4 minuty čtení

Líbil se vám článek?

Nejlepší obsah e-mailem

Dostávejte tipy na nejlepší články a produkty e-mailem.

Záleží nám na ochraně vašich dat.
Přečtěte si naše Zásady ochrany osobních údajů.