Zdravá strava

Velký průvodce „éček“ v potravinách (3.díl)

Kateřina Pavelková·Aktualizace: , Publikováno: 8. 9. 2020 · 4 minuty čtení

Existuje přes 3 800 aditiv v potravinách. Mohou zvýrazňovat barvu, chuť nebo zlepšit trvanlivost. Často jsou ovšem zdraví škodlivé a měli byste se takovým potravinám vyhnout. Připravili jsme pro vás velký průvodce těchto přidaných látek. Tak pojďme se v nich vyznat!

Nejlepší články e-mailem

Jednou za měsíc vám pošleme nejlepší články a produkty, které vám pomůžou být lepší!

Záleží nám na ochraně vašich dat.
Přečtěte si naše Zásady ochrany osobních údajů.

Další zajímavé články

Nepodceňujte pitný režim během léta!

·3 minuty čtení

Nedostatek hořčíku, příznaky a jak jste na tom vy?

·2 minuty čtení

Nejnovější články

Co je to Generace Z?

·3 minuty čtení

Co je to zelené světlo?

·4 minuty čtení

Líbil se vám článek?

Nejlepší obsah e-mailem

Dostávejte tipy na nejlepší články a produkty e-mailem.

Záleží nám na ochraně vašich dat.
Přečtěte si naše Zásady ochrany osobních údajů.